top of page

OM OSS

Protomek AS er en produksjonsbedrift med høye krav til kvalitet og miljø. Vi sertifiseres iht. ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015 og besitter høy kompetanse innen vårt fag- og produksjonsområde.

Protomek AS er en bedrift med godt motiverte og høyt kvalifiserte medarbeidere. Sommeren 2021 stod våre nye lokaler ferdige og vi flyttet produksjonen fra Lena på Østre Toten til Prøven-feltet på Raufoss.
 

Vi har en moderne maskinpark og stor erfaring innen CNC-maskinering av ulike materialkvaliteter som vanlig stål, verktøystål, rustfritt/syrefast, AISI, Duplex, SuperDuplex, Inkonell, Titan, ulike plaster m.m.

Vi benytter bl.a. MasterCam og Solid Works i vår daglige produksjon og er en kreativ kraft som søker å bidra til våre kunders verdiskapning.

 

Vi utfører prototyp- og utviklingsarbeid, samt produksjon av mindre serier for en rekke meget krevende samarbeidspartnere, både innen offshore-, skips- og landbasert industri.

 

Protomek AS skal produsere uten fare for våre medarbeideres sikkerhet eller helse og med minimalt energi- og materialbruk.

bottom of page